2015. február 4., szerda



DXN DSP - Dynamic Start Program

Nézzük a lényeget az új korszakalkotó programot, ami megváltoztatja az életed, ha te is akarod.
A program neve:
 DSP azaz Dynamic Start Program
Alapvetően ez a program az új belépőknek szól, és egy dinamikus indulást tesz lehetővé rendkívül kedvező módon.
A program lehetővé teszi a belépés utáni gyors indulás mellett a gyors jövedelem lehetőségét is. Ilyen az MLM történetében még nem volt.
Azt tudnod kell, hogy csatlakozásod után csak 12 heted van, hogy kihasználd ezt a programot!
Szóval ha döntöttél vágjunk bele, és kezd el az üzleted hyper sebességgel!
Mivel ez egy start csomag, csak új regisztráló vásárolhatja meg, akár te is! Természetesen ha úgy döntesz akár csak értékesítheted is!

De nézzük is mit tud ez a program.

Kiküszöböli az mlm-nek azt a legnagyobb hibáját, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenned, aminek lehet, hogy csak évek múlva élvezed a gyümölcsét mostantól ez nem így lesz. Hiszen a csomagot direkt értékesítők nem az aktuális szintjük szerint kapják a jutalékot, hanem mindig a csomag 60%-át kapod meg jutalékként. Fontos, hogy ez az indulásod után 12 hétig él. Ezért érdemes ráhajtani már az elején!
Ezzel a rendszerrel akár már a második héten jelentős jövedelemre tehetsz szert. Mivel a csomagok kifizetése heti rendszerű. Természetesen az adott hónapban jogosultnak kell lenned a jutalék kifizetésre.
Nézzük részletesebben:

DXN Dynamic Start Program

Lényege, hogy a program keretén belül 3 csomagot lehet vásárolni, ami tartalmazza a regisztrációs díjat is. (ezért ezt csak új belépők tudják megvásárolni)
Igen ilyen csomagok most is vannak a DXN-ben, ezek az üzleti kezdőcsomagok.
Akkor miben más ez?
Most kiderül:

Miért jó ez az új csatlakozónak?

Mert a csomag teljes árát, sőt a csomag méretétől függően +10%, +30% illetve +50%-al többet a cég egy virtuális számlán számára visszautalja.
500 pontos csomag esetén 150%-ot azaz  250.815.-Ft-ot
300 pontos csomag esetén 130%-ot azaz  127.478.-Ft-ot
100 pontos csomag esetén 110%-ot azaz  34.595.-Ft-ot
Természetesen a regisztráció díját is tartalmazza a csomag. Így az új csatlakozó számlájára kerülő összegek vásárlásonkénti 10%-át automatikusan erről a számlájáról biztosítja a cég. A maradék 90%-ból a bónusz 40%-ban továbbra is levásárolható.
Ezekre a levásárlásokra 4, 3 illetve 2 év áll rendelkezésre.
Így igazából a belépő csomagod ingyen van, sőt még pénzt is kapsz érte.

De miért jó annak, aki már DXN tag, vagy aki korábban megvett egy csomagot?

Mert hálózatépítő, vagy törzsvásárlóként az aktuális szintedtől függően kapsz jutalékot a csapatod forgalmából. A DXN a termékek nettó árának terméktől függően 40-50%-át osztja vissza jutalékként. Ebből a jutalékból Te az alábbiak szerint részesülsz:
Kezdőként 6%-ot
Star Agent-ként 21%-ot
Star Diamond-ként 37%-os

DSP-vel mindez a szintedtől függetlenül 60%
Nem hangzik rosszul ugye?
Így a jutalékod a három csomag függvényében 40.338.-Ft; 24.819.-Ft illetve 7,884.-Ft mindenegyes eladott csomag után.
Amit még mindenféleképpen tudnod kell, ahhoz, hogy megkapd a jutalékod elengedhetetlen a havi 100 PV pont megléte, ami kevesebb, mint az „A KIT" jutaléka.
DSP program jutalék kifizetése hetente történik, így akár más a második héten hozzájuthatsz a múlt heti teljesítményed gyümölcséhez. Természetesen további mélységben is kapsz jutalékot, de az ennek töredéke.

Extra

És még egy extra promóció december 1-től kezdődően 3 hónapig extra kedvezményt biztosít a cég így a 60% az valójában 70% és minden csomagnál 10 évig vásárolható le, azaz a kedvezmény mindenkinek február 28-ig tart.
Használd ki te is ezt a nagyszerű lehetőséget!
És nézzünk egy példát, hogy ha minden héten eladsz egy „A" KIT-et és ez másolódik akkor milyen bevételre számíthatsz az elkövetkezendő 12 hónapban?







Nem rossz ugye? Ezért megérné neked az elkövetkezendő 12 hétben dolgozni?
Készen állsz a dinamikus startra?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése